BG Coaching logo

Met breek gewoontes coaching is het mijn missie om mensen zichzelf fit en gezond te laten voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. Breek gewoontes coaching is gebaseerd op de visie van personal trainer Benjamin Gomes en richt zich op vier pijlers: training, voeding, rust en ontspanning. Het is heel belangrijk dat deze vier pijlers in balans zijn met elkaar en een niet te scheiden blok vormen als basis voor een fit en gezond leven.

Bij breek gewoontes coaching zijn er veel mogelijkheden voor jong en oud! Vanzelfsprekend personal training, maar ook small group training, groeplessen en topsportbegeleiding. De trainingsmethode is simpel. Je traint als een atleet, ongeacht je nou 6 of 75 jaar bent. Bij iedere klant moet de atleet naar boven komen die tot het uiterste wil gaan om persoonlijke doelen te behalen.

Personal training in barcelona

begeleiding

Je traint als een atleet waarbij je eigen lichaam en geest de belangrijkste wapens zijn om de weg vrij te maken richting jouw doel. Iedereen gaat een op maat gemaakt begeleidingstraject in, waarbij je leert het maximale uit jezelf te halen om je doel te bereiken. Ik ben geen coach die in je oor staat te schreeuwen om het proces te versnellen. Wel verwacht ik de absolute wil om je 100% in te zetten want dat kun je ook van mij verwachten.

De gehele periode leer je veel over bewegen en voeding en zal er voornamelijk getraind worden met het eigen lichaamsgewicht. Deze klassieke functionele manier van trainen boekt nog steeds de beste resultaten als het gaat om afvallen, spieropbouw, vetverbranding, sterker worden, beter worden in je sport of in vorm raken voor het strand, je bruiloft of na je zwangerschap.

Het gehele traject ga ik je ondersteunen en motiveren om je doel te behalen en plezier te halen uit elke training!

logo sky health

locatie

De trainingen worden gegeven bij SkyHealth The Hague, gelegen in het centrum van Den Haag. Het adres is Gortstraat 7, derde verdieping.


Er is geen lidmaatschap nodig om bij mij personal training te volgen. Trainen in de buitenlucht is ook nog steeds mogelijk. Zo is er voor iedere portemonnee wel een passende oplossing te vinden om met personal training van start te gaan!

volg bg coaching online op